SHW Speciaal met wethouder Carla Broekhuis

Vanaf dinsdag 28 april is er aan het begin van de uitzending van SWH Speciaal een blokje waarin wethouder Carla Broekhuis een praatje kan maken met een luisteraar of een verzoekplaat bespreekt en aankondigt.

Een plaatje aanvragen kan voor iemand die een muzikale opkikker kan gebruiken. Mail jouw verzoekplaat naar coronahulp@swhattem.nl. Vermeld voor wie de plaat is en waarom en zet er je telefoonnummer erbij als je het leuk vindt dat Carla je belt.

Tijdens de uitzending van dinsdag 28 april komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het preutie met wethouder Carla Broekhuis
  • Jan Erik Barentsen over de gevolgen van de corona-maatregelen voor oudere vluchtelingen in Hattem
  • Ellen Snijder van het Geheugensteunpunt vertelt waarom zij en Monique Zuidwijk van Alzheimer NL Oost-Veluwe bossen gele tulpen in Hattem hebben uitgedeeld.
  • Nieuwtjes en actualiteit

Op radio én tv
SWH Speciaal is dinsdag 28 april via RTV Hattem te beluisteren op Radio Hattem én tegelijkertijd te zien op tv. Stichting Welzijn Hattem (SWH) en RTV Hattem maken een speciaal radioprogramma voor de oudere Hattemer. Deze coproductie onder de naam SWH Speciaal wordt voorlopig elke dinsdagmorgen uitgezonden.

De maatregelen rond het coronavirus dwingen ook SWH tot het nemen van maatregelen. Alle ouderenactiviteiten zijn opgeschort en daarom maakt SWH samen met RTV Hattem een programma, gericht op deze doelgroep.


Luister live Radio Kijk live TV

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in