Ga je met de boswachter mee op ontdekking naar de Dellen?

Op woensdag 1 mei kunnen (klein)kinderen en hun (groot)ouders samen met de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen op stap tijdens een kinderontdekkingstocht op landgoed de Dellen.

Veel te ontdekken
Het is mei en dan is er buiten van alles te beleven. De vogels bouwen nestjes, de bomen en struiken hebben weer blad. Tijd dus om samen met de boswachter mee de natuur in te gaan, want er valt zoveel te ontdekken! De kinderen gaan zoeken naar vogels en pootafdrukken van herten, reeën en zwijnen. En wie kent de namen van alle bomen? Wie meewandelt kent ze straks wel! Na afloop krijgen de kinderen een klein presentje mee naar huis.

Reserveren
De kosten zijn 5,00 euro p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar betalen 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen lopen gratis mee op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is verplicht via www.glk.nl

‘Erf van Daendels’
De start is om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats ‘Erf van Daendels’ aan de Nieuwe Zuidweg nabij Epe en Heerde. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt 1,5 à 2 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in