sv Hatto-Heim krijgt weer de deksel op de neus

sv Hatto-Heim zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Werd in de voorbereiding, in de Bekerwedstrijden en tijdens de eerste 10 competitiewedstrijden iedere tegenstander verslagen, nu is dat totaal anders. Na de vierde nederlaag op rij is er even niet zoveel te genieten voor sv Hatto-Heim en haar toeschouwers, die zaterdag in groten getale aanwezig waren op sportpark de Pelikaan van HTC.

De wedstrijd tegen HTC kende wel een goed begin, want het was Hatto-Heim die het beste van het spel had. Veel aanvallen door Winand Meilink, Bram Neuteboom en Twan van Rijssen strandden in schoonheid.

Vlak voor de thee moest keeper Jorick Mensink voor het eerst handelend optreden. Kay Wissink loopt 1 op 1 met keeper Mensink en legt de bal neer op Jayson van der Meulen, die hem vrij in kan schieten. Maar hij schiet hem recht tegen keeper Mensink aan.

In de tweede helft was het andermaal Hatto-Heim dat het spel bepaalde. Maar door erg slordig met de kansen om te gaan kon HTC nog op de been blijven. Het kreeg ook een grote kans. Daan Wissing liep recht op keeper Jorick Mensink af en hij legde de bal af aan een medespeler, maar hij schoot hoog over.

Marcel van Walderveen ging wisselen en bracht Ruben Bouwhuis en Noah Brommer in het veld. sv Hatto-Heim zette nu nog meer druk naar voren, maar steeds was het nét niet, of keeper Gerald Meijberg stond op de goede plek. Iedereen ging er van uit dat het een bloedeloze ‘0-0 wedstrijd’ zou worden, maar daar dacht HTC anders over. De bal werd blindelings naar voren geschoten en die kwam terecht bij een HTC-er. Keeper Jorick kon nog redding brengen, maar in de rebound was het Stan Wissink die in de 92e minuut raak schoot: 1-0. Scheidsrechter Pouls floot een minuut later af voor het einde van de wedstrijd.

En weer kregen de geel/blauwen de deksel op de neus. Veel aan de bal, maar scoren blijft op dit moment nog een groot probleem. Zaterdag wacht er weer een loodzware wedstrijd, thuis tegen DSV’61 dat Swift’64 versloeg met 3-0. Rouveen won ook zijn wedstrijd en neemt de eerste plaats over van Hatto-Heim. Op een puntje minder dan Hatto-Heim staat DSV’61.