Doe mee met de ‘Week van de Afvalhelden’ en win een prijs

Van 1 tot 7 maart wordt de Week van de AfvalHelden gehouden. Medewerkers uit de afvalbranche staan dan centraal. Ook de gemeente Hattem doet hieraan mee door de medewerkers en vrijwilligers extra aandacht te geven. En er wordt een kleurplatenactie voor basisscholieren georganiseerd.

Wil jij helpen om onze AfvalHelden in het zonnetje te zetten? Verras dan de chauffeurs van de vuilniswagens met een mooie kleurplaat of tekening.

Kies zelf een kleurplaat uit
Hieronder vind je verschillende kleurplaten. Print er eentje uit en kleur deze zo mooi als je kunt. Plak hem vervolgens op de voorkant van de container. Doe dit op de container die in de week van 1 tot 7 maart wordt geleegd. Zo kan de chauffeur van de vuilnisauto hem goed zien

Kleurplaat 1: Trots op onze afvalhelden
Kleurplaat 2: Wijkhelden
Kleurplaat 3: Ondergrondse container
Kleurplaat 4: De vuilnisauto

Prijs
Wil je ook nog kans maken op een mooie prijs? Maak dan een foto van de kleurplaat, terwijl hij op de container hangt, en mail dat uiterlijk zaterdag 6 maart naar communicatie@hattem.nl Op maandag 8 maart wordt de winnaar bekend gemaakt.

Meer weten?
De Week van de AfvalHelden is een landelijke actie die is georganiseerd door NVRD, Vereniging Afvalbedrijven en O&O Fonds GEO.
Kijk op www.weekvandeafvalhelden.nl voor meer informatie.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in