Concert ‘Vespucci Kwartet’ bij Kunstkring Hattem

Op 16 maart treedt bij de Kunstkring Hattem in de Marke het ‘Vespucci Kwartet’ op en speelt werken van Haydn, Sjostakovitsj en Brahms. Het strijkkwartet werd opgericht in 2009 en speelt inmiddels op vele podia in Nederland en Duitsland en op festivals als het Grachtenfestival Amsterdam, Grachtenfestival aan de Maas, Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht en Kamermuziekfestival Hoorn.

“Debut”
In 2014 bracht het Vespucci Kwartet de eerste cd ‘Debut’ uit met werken van Mozart en Dvorak. In 2015 traden zij op bij de opening van de nieuwe vleugel van het van Gogh-museum in het bijzijn van prinses Beatrix. Het jaar daarop speelden zij in een overvol openluchttheater tijdens het Down the Rabbit Festival.

Film- en dansproject
Voor volgend seizoen staat het ‘Vespucci Kwartet’ naast de reguliere concerten ook met het filmproject ‘Kreutzer- sonate’, het dansproject ‘Prokofiev moves’ en de kindervoorstelling ‘Nieuwe Kleren van de Keizer’ op de planken. Deze voorstellingen werden ontworpen door hun eigen primarius Lisanne Soeterbroek.

Reserveer op tijd
Het concert van zaterdag 16 september begint om 20.15 uur in mfc de Marke. De toegangsprijs is € 20,-. Jongeren tot 18 jaar en studenten betalen slechts € 5,- . Kaarten bij de Bruna, Kerkstraat 35, of ’s avonds aan de zaal. Reserveer op tijd! Meer info op www.kunstkringhattem.nl

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in