Online open dag mbo Zone.college 

Zone.college Zwolle organiseert een online open dag mbo voor toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers. Bezoekers kunnen op vrijdag 29 januari tussen 15.00 tot 21.00 uur vanuit huis kennismaken met het groene onderwijs en de opleidingen van de locatie.

Aanmelden voor de online open dag is verplicht en kan via het aanmeldformulier op zonecollege.nl Je ontvangt daarna een e-mail met een link naar het online programma. Inloggen kan tijdens de open dag op ieder moment. Tijdens de online open dag geven docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de vele beroepsmogelijkheden.   

Opleidingen
Zone.college biedt in Zwolle verschillende mbo-opleidingen. Van Bos- & natuurbeheer tot Dierenartsassistent paraveterinair en van Groene detailhandel tot Hoefsmid. “In alle opleidingen staan persoonlijk contact, veel praktijk, goede faciliteiten en aandacht voor vakmanschap centraal. Met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid biedt de groene sector veel nieuwe banen. De praktijk speelt dan ook in alle opleidingen een belangrijke rol”, vertelt Mariëlle Boerman.

Onderwijs voor jong en oud 
Zone.college is de grootste groene opleider van Oost-Nederland. Zwolle is één van de acht locaties. Zone.college biedt ook mbo-opleidingen en cursussen voor jongeren en volwassenen. Op 29 januari tussen 18.00 en 21.00 kunnen bezoekers ook een online afspraak maken met de opleidingsadviseurs van het volwassenenonderwijs. 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in