Hattemers in coronatijd helpt met Sinterklaasgedichten

Wil je hulp bij het schrijven van Sinterklaasgedichten? Luister dan op 1 december naar het programma Hattemers in coronatijd. In deze uitzending is volop aandacht voor het maken van gedichten.

Stuur je vraag naar RTV Hattem
De Hattemer woordkunstenaar Willem Gunneman is live in de uitzending aanwezig om tips en aanwijzingen te geven voor het schrijven van gedichten. Wat rijmt er bijvoorbeeld op Hattemer? Of op corona? Of hoe schrijf je een gedicht? Met al deze vragen kan je terecht bij het programma.

Dus heb je rijmvragen, wil je geholpen worden bij het dichten, stuur dan een e-mail sturen naar redactie@rtvhattem.nl . Tijdens de uitzending antwoordt Willen Gunneman de vragen. En wie weet schrijft Willem een compleet gedicht voor jou!

Hattemers in coronatijd is nu nog elke dinsdagmorgen tussen 09.00 en 10.00 uur live te horen op Radio Hattem en is ook te zien en te horen op tv-Hattem.

Om een bredere doelgroep te bereiken is besloten voor een nieuwe uitzendtijd. Vanaf 7 december wordt het programma op de maandagavond live uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur op radio en tv-Hattem. Op dinsdagmorgen van 9.00 tot 10.00 uur volgt dan een herhaling op radio en tv.

Luister live Radio Kijk live TV

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in