Seniorenreis naar Zuid-Engeland bijna vol

Van 9 t/m 16 juni 2025 gaat een groep senioren een achtdaagse reis maken naar Zuid-Engeland. Vanuit de plaats Bournemouth zullen zij diverse dagtochten maken en typische Engelse bezienswaardigheden bezoeken, zoals het eiland Wight, het wereldberoemde Stonehenge en de voormalige hoofdstad van Engeland, Winchester. Het gaat om een geheel verzorgde busreis van de stichting Christelijke Seniorenreizen Hattem, in samenwerking met reisorganisator Bolderman.

In voorgaande jaren organiseerde deze stichting gelijksoortige reizen naar Noorwegen en Kroatië. ‘Senioren hebben veel belangstelling voor buitenlandse reizen, maar zien op tegen de organisatie daarvan. Wij ontzorgen ze daarin: de reis wordt van deur tot deur voor ze georganiseerd en twee ervaren reisleiders zijn de hele reis aanwezig.
En omdat de deelnemers grotendeels uit Hattem komen is er ook een groot ‘ons-kent-ons’-gevoel. Samen nieuwe herinneringen maken’, aldus één van organisatoren.

De inschrijving voor de reis naar Engeland is inmiddels geopend en de belangstelling is groot: er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Belangstellenden kunnen contact opnemen via christelijke.seniorenreizen@gmail.com of bellen met 06-10696867.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in