Concerten Jazz met JAMbirds

Op zondag 12 november vindt het tweede concert plaats in het seizoen 2023-2024 van Jazz in Hattem. Dit keer treden de JAMbirds op. Toegankelijk, melodisch, divers, klassiek en eigentijds zijn de woorden waarmee ze gekarakteriseerd kunnen worden.

De JAMbirds bestaat uit ervaren musici bij wie het speelplezier voorop staat. Op het programma staan verrassende stukken uit de hard bop periode van de jaren zestig, bijzondere nummers van Chick Corea uit de jaren zeventig en Steps uit de jaren tachtig. Speciale gast is Quirine Sickinghe, zangeres van beroemde werken uit het American Song Book, met een eigentijds tintje. Al met al melodieuze stukken die je niet vaak live hoort.

Bij ieder nummer vertelt bandleider Feyo Sickinghe over de achtergrond en de ontstaansgeschiedenis. Kortom, een verrassend en inspirerend concert, aldus de organisatie.

Bezetting:
Feyo Sickinghe – piano
Joris Heus – tenor, alt en sopraansax
Tobias Oudejans – bas
Hugo Roest – drums
Ariane Sickinghe – zang

Concerten Jazz in Hattem
De concerten worden altijd gegeven in de brasserie van Dutch Golf, Konijnenbergweg 3, 8051 CC Hattem en duren van 16.00 -18.00 uur. De concerten hebben de sfeer van een jazzcafé. Iedereen kan begunstiger worden voor € 45,- per persoon, en als u samen begunstiger wordt dan is het tarief € 85,-. Als begunstiger kunt u alle 6 concerten bezoeken zonder entree te betalen. Losse kaarten zijn te koop voor € 12,50 per persoon bij binnenkomst in de brasserie.

Jazzhap
Na ieder concert verzorgt Brasserie de Konijnenberg een dagschotel ‘de Jazzhap’. Steeds is het een verrassing welk lekker gerecht wij voorgeschoteld krijgen. Voor € 17,50 per persoon eet u mee in een gezellige ambiance. U hoeft hiervoor niet te reserveren en kunt tijdens het concert aangeven of u mee eet.

Stichting Jazz in Hattem
De website van de stichting Jazz in Hattem, https://jazzinhattem.nl geeft altijd de meest actuele informatie over onze concerten. Ook via onze facebook pagina wordt u op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen. Onze leden krijgen bovendien per e-mail de meest actuele informatie toegestuurd.

Het bestuur van de stichting Jazz in Hattem bestaat uit: Hans Boosman – adviseur, Ger Engels – secretaris, Steven Pleiter – voorzitter, Erwin Schilstra – lid en Jart Sluiter – penningmeester.

De concerten van de stichting Jazz in Hattem worden mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Hattem en de hulp van onze sponsoren.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in