Nieuwe raadsleden voor HattemCentraal

HattemCentraal is verheugd om Pascalle Koortens en Sander de Groot te verwelkomen als nieuwe raadsleden. Na vele jaren van bewonderenswaardige inzet en toewijding door Albert de Boer als raadslid, krijgt Pascalle nu de kans om het stokje van hem over te nemen, terwijl Sander de opvolging van Frank Nico zal vervullen.
Met een gevoel van eerbied en nederigheid neemt Pascalle Koortens de verantwoordelijkheid op zich die bij deze positie hoort. Ze erkent de onschatbare ervaring en kennis die Albert de Boer heeft opgebouwd en begrijpt dat het een uitdaging is om zijn voetsporen exact te evenaren. Desalniettemin omarmt zij deze kans met vastberadenheid en passie en kijkt ze ernaar uit om zich in te zetten voor de inwoners.

Ingroeien
Sander de Groot geeft aan er veel zin in te hebben. Hij beseft dat er tijd nodig is om in zijn rol als raadslid te groeien, maar is ervan overtuigd dat dit met steun van de fractie van HattemCentraal helemaal goed komt. De vrijgevallen plek als commissielid voor HattemCentraal wordt ingevuld door Klaas van Dieren.
Samen met hun mederaadsleden en alle inwoners van Hattem zullen Pascalle, Sander en Klaas werken aan een veelbelovende toekomst voor de geliefde stad. Ze kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en het realiseren van positieve veranderingen voor onze inwoners.

Bedankt
Het bestuur en de fractie van HattemCentraal danken Albert en Frank Nico voor hun inzet en betrokkenheid bij HattemCentraal en zijn verheugd met de komst van Pascalle Koortens en Sander de Groot. Als commissieleden hebben zij reeds bewezen toegewijde en betrokken leden van het gemeentebestuur te zijn. Hun inzet en toewijding aan het welzijn van de inwoners maken hen een waardevolle aanwinst voor de gemeenteraad. Pascalle en Sander. Maar ook Klaas, brengen een frisse blik en nieuwe idee├źn mee die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in