sv Hatto-Heim pakt de volle buit

Zaterdag begon de nieuwe voetbal3e klasse C 2021/2022. sv Hatto Heim begon met een pittige wedstrijd in en tegen vv Oene.

Hatto-Heim begon goed aan de wedstrijd; Ward Willemsen versierde een corner in de vijfde minuut. Bas Behrens ging achter de bal ging staan en hij bereikte de meegekomen Michel Koridon die steenhard kopte: 0-1.

Het spel golfde op en neer en veel duels werden uitgevochten op het middenveld. sv Hatto-Heim en Oene konden niet echt de bal in de ploeg houden. De Oenenaren drongen sv Hatto-Heim na achteren en uit een fout in de verdediging sloeg Oene genadeloos toe. Het was Jesse Teeuwen die hard inschoot. Keeper Jorick Mensink was kansloos.

De tweede helft begon weer goed voor sv Hatto-Heim er waren wat kleine kansjes, maar was geen probleem voor doelman Riphagen. sv Hatto-Heim had het betere spel, maar de uitvallen van Oene waren ook levensgevaarlijk.

Een corner van Bram Neuteboom kwam goed voor het doel en in een scrimmage van benen was het uiteindelijk de ingevallen Noah Brommer die de bal het laatste zetje gaf en zo diep in blessuretijd de eindstand van 1-2 op het scorebord zette.

Zaterdag is er een thuiswedstrijd voor sv Hatto-Heim, dan komt Elspeet op bezoek dat vandaag gelijk speelde tegen DSV’61  met 1-1.