´Les Choristes´ bij SWH

Les Choristes heeft de Fransen letterlijk weer aan het zingen gekregen en werd genomineerd voor 2 Oscars (muziek en beste buitenlandse film). Les Choristes vertelt het verhaal van een kostschool voor moeilijk opvoedbare kinderen. Het is eigenlijk een grote flash-back. Het begint in het heden, als Pierre Morhange na de begrafenis van zijn moeder bezoek krijgt van een van zijn oude klasgenoten, Pépinot.

Bijzondere kijkervaring
Die geeft hem het dagboek van hun oude surveillant. Vanaf het moment dat Pierre het dagboek opent, volgt de film het verhaal van de surveillant, Clément Mathieu. Deze werkloze muziekleraar accepteert een baantje als surveillant op de kostschool ‘Fond de l’étang’. Niet alleen de prachtige muziek, maar ook het uitstekende acteren van Gérard Jugnot maken de film tot een bijzondere kijkervaring.

Dinsdagmiddag 9 oktober
Van harte welkom op dinsdag 9 oktober in De Marke, Daendelsweg 2. De film begint om 14.00 uur. Opgeven is niet nodig. De kosten bedragen € 6,50  inclusief koffie/thee, te betalen bij binnenkomst. Meer info bij Stichting Welzijn Hattem, (038) 4432881, of  info@swhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in