DEV start met open repetitie

Het Christelijk Mannenkoor Door Eendracht Verbonden (DEV) te Hattem start zijn nieuwe verenigingsseizoen op woensdag 4 september in De Notenhof aan de Sparrenlaan. Het koor hoopt dan nieuwe leden te ontmoeten, die van harte welkom zijn.

Onder leiding van Jacob Schenk, die sinds begin dit jaar de nieuwe dirigent van DEV is, werkt het koor aan een aantal nieuwe koorwerken. Dit als voorbereiding op het kerstconcert op woensdag 11 december in De Open Poort en voor andere optredens in en buiten Hattem.

‘Binnen DEV heerst een goede verbondenheid. Er wordt onder leiding van Jacob Schenk hard gewerkt aan de kwaliteit van het koor, wat samengaat met een goede, ontspannen sfeer. De leden van DEV komen in hoofdzaak uit Hattem maar ook uit omliggende plaatsen als Zwolle, Wapenveld en zelfs uit Genemuiden, Apeldoorn en Dalfsen.

Wie nieuwsgierig is kan woensdagavond 4 september geheel vrijblijvend luisteren en kennismaken met het koor tijdens de repetitieavond. En uiteraard kunnen belangstellenden ook zelf meezingen’, aldus de organisatie.

De repetities worden vanaf 4 september wekelijks gehouden in het eigen verenigingsgebouw De Notenhof, Sparrenlaan 3a op woensdagavond van 19.45 – 21.45 uur.

Voor meer info: www.devhattem.nl of neem contact op met de voorzitter Jaap van den Berg tel. 06-51531678 of secretaris Nico van der Knokke tel. 06-18176753.

Van de redactie
Leest u al HattemNieuws? Ontvang voortaan nieuws en achtergronden in je mailbox!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in