Leer muziekspelen bij Ons Genoegen

Voor de beginners op muziekgebied verzorgt Ons Genoegen ook dit schooljaar weer een cursus AMV (Algemene Muzikale Vorming). Tijdens de muziekcursus, die een schooljaar duurt, maak je kennis met alle facetten van het muziek maken.

Samenspelen
Samen muziek maken is veel leuker dan alleen! Onder dit motto geef je gedurende de cursus al echte concertjes samen met andere kinderen. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor individuele aandacht.

Slechts 3 euro per les
Het basisinstrument tijdens de AMV-cursus is de blokfluit. Deze wordt samen met het cursusboek geleverd door de vereniging. Daarnaast komen de instrumenten uit de fanfare aan bod. Kosten zijn slechts 3 euro per les, inclusief blokfluit en lesmateriaal.

Voor wie en wanneer?
De AMV-cursus is bedoeld voor kinderen uit groep 4 en hoger en start op maandag 30 september 2019. De lessen zijn daarna op de maandagmiddag van 16.30 tot 17.15 uur (met uitzondering van de vakantieperioden).
De cursus wordt door een gediplomeerde docent gegeven in verenigingsgebouw De Triangel aan Veenburgerweg 13.

Voor opgave of meer informatie kan je contact opnemen met Nicole ten Have e-mail nicole_tenhave@hotmail.com of 06-23479691. Of kijk op de website www.muziekleshattem.nl

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in