Werkzaamheden aan ‘Hoofdroute door Hattem’ van start

Maandagmorgen 27 juli wordt dan echt begonnen met de werkzaamheden aan de Hoofdroute door Hattem. De Burg. Bijleveldsingel, Vechtstraat en de Hessenweg worden opnieuw ingericht. De maximum snelheid gaat naar 30 km/h en de weginrichting wordt hierop aangepast.

Op de kruising Hessenweg – Vechtstraat – Dorpsweg wordt eerst het asfalt weggehaald. Daarna krijgt deze kruising een nieuwe asfaltlaag. De weg op het Boertjesland en het fietspad parallel aan de Bijleveldsingel worden ook opnieuw geasfalteerd.

Verkeerslichten
Van 27 tot en met 31 juli zijn alle richtingen bereikbaar met een verkeersregelinstallatie, Dit is in verband met de omleidingsroute door werkzaamheden aan de Spoolderbergweg in Zwolle.

Installeer de app
Je kunt de planning van het werk aan de ‘Hoofdroute door Hattem’ volgen via een speciale app. Aannemer Schagen geeft hier wekelijks een planningsupdate, je kunt een tevredenheidsenquete invullen en via de app contact opnemen voor vragen of opmerkingen. De app ‘Schagen Infra’ download je gratis via Google Play of App Store.

Juli tot en met november
Het projectgebied is in twee delen opgedeeld. Vanaf 27 juli tot en met november werkt aannemer Schagen Infra aan de Burg. Bijleveldsingel en de Vechtstraat. Volgend jaar staat de herinrichting van de Hessenweg op de agenda.

Lees de presentatie ‘Hoofdroute Hattem’ hier als pdf-document

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in