#ZomerLeesBingo

Het is bijna zomervakantie. Tijd om te luieren en lekker te lezen, aldus de bieb. Om het (voor)lezen voor kinderen van 3 t/m 12 jaar extra leuk te maken organiseert o.a. de Hattemse bibliotheek dit jaar een Zomer-Lees-Bingo. De Zomer-Lees-Bingo start op woensdag 10 juli en gaat door t/m 31 augustus.

Spelregels
Kinderen die mee willen doen kunnen vanaf 10 juli een Zomer-Lees-Bingo kaart ophalen bij de bieb. Op de kaart staan zestien vakjes met leuke opdrachten. Zoals buiten lezen, over dieren lezen of met een zaklamp in bed lezen. In de bibliotheek krijgen de deelnemers een sticker op de bingokaart voor een uitgevoerde opdracht. Kies de tien leukste opdrachten en als je tien stickers hebt, heb je Bingo!
Van 2 t/m 7 september kan tegen inlevering van de Zomer-Lees-Bingo kaart met minimaal 10 stickers een leuk presentje worden opgehaald.

Tafel vol met leuke boeken
Om te helpen met het uitzoeken van boeken staat er vanaf 10 juli een displaytafel gevuld met leuke boeken, zoals stripboeken, prentenboeken, boeken over dieren en spannende boeken. Want alle boeken tellen mee.

Extra prijs voor #ZomerLeesBingo op Facebook
Enthousiast aan het lezen in de zomervakantie? Deel dan een foto op Facebook van een boek dat je hebt gelezen met de hashtag #ZomerLeesBingo en tag het bibliotheekaccount @bibliotheeknoordveluwe

De gemeente reikt hiervoor een prijs. Wie weet ben jij de gelukkige!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in