Video: Update werkzaamheden A28, afrit naar de rotonde (deel 8)

Op dit moment heeft het huidige verkeer op de A28 nog geen tot weinig last van de werkzaamheden die nu plaatsvinden om de nieuwe aansluiting aan de snelweg te realiseren. Daar gaat binnenkort wel verandering in komen. In het weekend van 21 juli (vanaf 20.00) zal de A28 worden afgesloten op dit traject, zo werd bekendgemaakt via de post in Wezep. Er komt zelfs een uitkijklocatie waarbij de werkzaamheden gevolgd kunnen worden.

Waarom de afsluiting?
De werkzaamheden zijn inmiddels zo ver gevorderd dat er liggers geplaatst kunnen worden voor het nieuwe viaduct. Ook kan het oude viaduct al gesloopt worden. In onderstaande video bracht cameraman Henk Tabois de werkzaamheden van de afgelopen tijd in beeld. Zo valt te zien dat de contouren van de nieuwe afrit naar de rotonde op het industrieterrein klaar zijn en zelfs al aangevuld zijn met zwart zand (voor begroeiing).

Bekijk de video
Met de mooie beelden in onderstaande video ben je in minder dan 4 minuten weer helemaal op de hoogte van de werkzaamheden (en bijzonderheden) van dit grote project. Ook zie je in deze video een voorvertoning van hoe het er uit moet gaan zien en wat deze uistraling zo bijzonder maakt.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in