HMCH heeft nieuwe kledingsponsor

De Hattemse Mixed Hockey Club is voor de komende drie seizoenen verzekerd van een kledingsponsor. Alle vertegenwoordigende elftallen worden vanaf komend seizoen niet alleen in het nieuw gestoken, het shirt krijgt zelfs een nieuw ontwerp.

De sponsor is nieuw voor de vereniging, die daarmee ook een primeur heeft. Het gaat namelijk om Craft Sportswear en voor dit bedrijf is het de eerste keer dat ze in zee gaan met een hockeyclub. Naast de nieuwe kledingsponsor heeft HMHC ook het contract verlengd met Leerentveld Vrijetijd in Zwolle, want deze zaak blijft de komende drie jaar het officiële verkooppunt voor de kleding.

Craft was al actief in teamsporten zoals voetbal, volleybal en korfbal, maar betreedt met deze samenwerking met HMHC nu dus een nieuwe tak van sport. “Met trots kunnen we zeggen dat we met een mooie traditionele club als de Hattemse Mixed Hockey Club de eerste stappen hebben gezet in de hockeysport”, aldus Adri Zwarthoff, CEO van Craft Sportswear. “Craft ziet met vertrouwen de toekomst tegemoet om ook hier te laten zien wat zij in huis hebben. Op naar een mooie samenwerking.”

Karin Löwik, voorzitster van HMHC, is eveneens blij met de aanstaande samenwerking. “Hattem was in het verleden één van de eerste clubs in Nederland met een kunstgrasveld en een shirtsponsor, dus het voelt goed om samen met Craft aan dit nieuwe avontuur te beginnen.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in