Vrienden van de op spoorbrug aangereden Michelle starten crowdfunding

Wie herinnert zich niet de foto’s van Michelle, het meisje dat op 3 juni 2019 werd aangereden op de rode spoorbrug? Michelle reed met haar scooter van Zwolle naar Hattem en kwam door de aanrijding ten val. Gevolg was zware verwondingen aan haar hoofd, gebit en kaak.

De vader van Michelle, Albert Kraan, is grensrechter bij Hatto Heim en de leden van de voetbalclub leven enorm met hem en zijn dochter mee. Albert vertelde afgelopen zondag tegen Andries Agterhuis, de oud-voorzitter van de club, dat hij die dag voor het eerst naar de plek van het ongeluk is geweest. Hij was behoorlijk ontdaan, want nog steeds is te zien waar het ongeval heeft plaatsgevonden.

Naar nu blijkt, vergoedt de zorgverzekering van Michelle niet alle kosten, omdat de schade niet verhaald kan worden. Dit betekent dat zij zelf een behoorlijk bedrag voor hersteloperaties moet betalen. Hatto Heim en Hattem leeft mee en daarom is gevraagd aandacht te geven aan de crowdfundingsactie die voor Michelle is gestart. Op de website www.getfunded.nl kan een bijdrage worden gestort en daar is ook het verhaal van de vrienden van Michelle te lezen waarom zij de actie zijn gestart. Elk bedrag telt, hoe gering ook en in de korte tijd dat de actie loopt, hebben al veel mensen een bijdrage gestort.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in