sv Hatto-Heim JO17-3 Kampioen

Afgelopen zaterdag was de spanning bij de spelers van sv Hatto-Heim JO17-3 op de gezichten af te lezen. Na een goede competitiestart werden er richting het eind van de competitie punten gemorst en stonden ze tweede in de stand van de competitie.

Doordat het team in hun voorlaatste wedstrijd drie punten verzilverde tegen buurman vv Hattem, en koploper CSV’28 dit verzaakte tegen K.H.C., namen ze de koppositie weer over en kwam het aan op de laatste wedstrijd in deze spannende competitie.

Op sportpark ’t Achterveen was het hoofdveld gereserveerd om het kampioenschap veilig te stellen, winnen was de opdracht. Dit moest gebeuren tegen Z.A.C. uit Zwolle. Om twaalf uur precies klonk het fluitsignaal. De wedstrijd was beslist geen gelopen zaak. Door het zenuwachtige spel van sv Hatto-Heim bleef Z.A.C. strijdvaardig, maar echte kansen kon de ploeg uit Zwolle niet creëren.

Na twintig minuten was het spits Niels Veluwenkamp die de score opende 1-0  voor sv Hatto-Heim. Dit bleek het begin van een waar doelpuntenfestijn. Na het klinken van het laatste fluitsignaal stond de teller op 9-0. Uit handen van trainer Gerwin Schoonhoven mocht aanvoerder Pascal Hooikammer de schaal in ontvangst nemen en kon het kampioensfeest beginnen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in