Mini’s sv Hatto-Heim sluiten seizoen af

Zaterdag 24 mei speelden de mini’s van s.v. Hatto-Heim voor de laatste keer dit mooie seizoen op het hoofdveld van sportpark ‘t Achterveen. Voor veel jongens betekent dit dat zij volgend seizoen doorstromen naar de pupillen en dus voor de laatste keer konden voetballen bij de mini’s. Het beloofde een speciale dag te worden voor de jonge talentjes.
Deze ochtend werden er door maar liefst acht teams wedstrijden tegen elkaar en tegen de vaders en moeders gespeeld.

Na het voetbal was het moment aangebroken om de top-3 bekend te maken in de categorie ‘beste penaltynemer’ en ‘mini van het jaar’. De beste penaltynemer van het jaar is Daan Dirksen geworden. Hij eindigde voor Jelle van Guilik en Abisha Blankvoort.
Noud Komdeur werd mini van het jaar. Hij eindigde voor Noah Veen en Luuk Buitenhuis. Uiteraard kregen alle jongens en meisjes een mooi aandenken mee naar huis. Maar voordat iedereen naar huis vertrok werd er eerst nog gezellig afgesloten door samen een lekkere pannenkoek te eten.

Mocht je ook zin hebben om volgend jaar gezellig mee te voetballen, dan ben je van harte welkom. Hou de website van sv Hatto-Heim in de gaten.
De mini’s voetballen gedurende het seizoen elke zaterdagochtend van 9.00 – 10.00 uur op het kunstgrasveld. Ook wordt er elke woensdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur getraind. Je bent van harte welkom!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in