Opfriscursus Excel bij Bibliotheek Epe

Je kennis over Excel is weer helemaal up-to-date na de Opfriscursus Excel bij de bibliotheek in Epe. De cursus bestaat uit een gezamenlijke start- en afsluitende bijeenkomst. In de tussenliggende weken gaan de deelnemers via zelfstudie aan de slag. De eerdere deelnemers in Heerde en Hattem waren erg tevreden over de duidelijke en goed omschreven cursusmaterialen en de begeleiding door de trainers. “Het wordt goed uitgelegd en is erg goed te volgen”, aldus een van de deelnemers, “Fijn om dit weer eens te herhalen”.

Nieuwe opfriscursus start op 19 april
Bij de start bijeenkomst, op woensdagavond 19 april, gaan de deelnemers na een introductie meteen aan de slag. Bij de afsluitende bijeenkomst op woensdagavond 24 mei is er gelegenheid om vragen te stellen en eventuele problemen te bespreken.

De studiebelasting van de cursus bedraagt 12 uur, de cursus wordt afgesloten met een certificaat. De cursus is gebaseerd op de Soofos cursus Leer alles van Excel. Voor bibliotheekleden is deze cursus op eigen gelegenheid gratis te volgen. Maar voor iedereen die de extra motivatie in de vorm van een gezamenlijke start en afsluiting wil gebruiken is er de mogelijkheid om, tegen betaling van € 10, deze cursus te volgen in Epe. De cursus gaat door bij minimaal 6 deelnemers. De cursus bestaat uit de onderdelen:
• een begin maken in Excel
• functies leren kennen en gebruiken
• de opmaak van bestanden verbeteren
• bestanden exporteren

De deelnemers aan de cursus ontvangen als extra hulpmiddel een door docent Jacob Wubs gemaakt handboek in PDF vorm, om na de cursus als naslagwerk te kunnen gebruiken.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Epe, Stationsstraat 16, 8161CR Epe
Datum en tijd: 19 april en 24 mei, 19.30 – 21.30 uur
Kosten: € 10,00
Nodig bij de trainingsavonden: eigen laptop met Excel
Aanmelden: via de website bibliotheeknoord-veluwe.nl

De reviews van deze Soofos training zijn positief: Prettig op rustige manier uitgelegd”; “Leuke en leerzame cursus; Leuke cursus waarbij ik best wel veel nuttige en handige toepassingen heb geleerd“.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in