Biljartvereniging DOS krijgt grote donatie van de VriendenLoterij

Drie verenigingen in Hattem krijgen een donatie van in totaal 1.877 euro van de VriendenLoterij. De achterban van deze verenigingen steunen hun vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met deze loterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas.

Biljartvereniging DOS Hattem haalde het hoogste bedrag op, namelijk 1.026 euro. Volgens de VriendenLoterij worden de opbrengsten veelal besteed aan een nieuw trainingsveld, een opknapbeurt van een clubhuis en hulp aan jong en oud in de regio.

OZB-aanslag DOS
DOS kan het extra geld in de clubkas goed gebruiken, want de vereniging heeft een forse OZB-aanslag ontvangen van de gemeente Hattem. De VVD Hattem heeft hierover al vragen gesteld aan de verantwoordelijk wethouder en DOS heeft inmiddels bezwaar aangetekend tegen de aanslag.

Meespelen voor je eigen club
In totaal heeft de VriendenLoterij dit jaar ruim 5,8 miljoen euro uitgekeerd. Wil je met jouw club, vereniging of stichting ook op deze wijze extra inkomsten genereren, dan kan je je aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in