Ontmoetingsconcert met Erica Vogel en Jaap Zwart

Afgelopen najaar is CGK De Veste, Korte Kerkstraat 8, gestart met muziek- en ontmoetingsavonden. Jaarlijks worden er een aantal concerten gegeven. Kenmerkend voor de concerten is de combinatie met ontmoeting. Het doel is om mensen met elkaar in contact te brengen en om een moment van (muzikale) afleiding te bieden aan diegenen die daar behoefte aan hebben.

Op 13 april zijn Erica Vogel en Jaap Zwart de muzikale gasten. De invulling van dit concert is gevarieerd. Hierbij kunt u denken aan: vocaal, instrumentaal, licht klassiek en/of geestelijk. Het belooft een geweldige avond te worden. Niet alleen vanwege de inzet van de muzikanten, maar ook door de bescheiden omvang- en de sfeer van het kerkgebouw. Hierdoor krijg je de beleving van een huiskamerconcert. De kerkzaal heeft een prachtige akoestiek wat bijdraagt aan de kwaliteit van het concert.

De concerten zijn gratis te bezoeken. Wel is er de mogelijkheid om een gift te geven voor een diaconaal doel. Het doel op 13 april is de voedselbank in de omgeving Hattem.

Het concert begint om 19.45 uur, de kerk is open vanaf 19.15 uur. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen is het voor de concerten noodzakelijk dat u zich van te voren opgeeft via omziennaar@hotmail.com of bel naar (038) 4214202.