Hanze Gym Hattem Oost Nederlands Kampioen Acro

Tijdens de Oost Nederlandse Kampioenschappen Acro in Wapenveld, heeft het HGH-team van Iza van Keulen, Kyra Rave en Dewy Straetemans laten zien dat zij bij de absolute top horen van de E jeugdteams. Met een overweldigende oefening en hun stralende lach was er bij de jury geen twijfel mogelijk. Dit team verdient de titel Oost Nederlands Kampioen!

Het trio Phaedra Beumer, Sanne van Dijk en Annelie Veltkamp, komen uit in de D jeugd. Met slechts een minimaal verschil mochten zij eind van de dag, na een bijna vlekkeloze oefening, het zilver in ontvangst nemen. Over een paar weken mogen beide teams zich meten met de beste helft van Nederland tijdens de Halve Landelijke Finale.

De doorstroming naar de halve landelijke finale is erg streng. Slechts de beste 3 a 4 teams stromen door. De andere teams van Hanze Gym Hattem eindigden net buiten deze plaatsen. Nora Wierenga en Lenthe Bosman eindigden net als Annelie van Zuijlen, Marinde Ramaker en Merle Langevoord op een keurige 7e plek. Jill Bosman, Milou van Ommen en Abbey Raspe eindigde op een 9e plaats. Imke Langevoord, Megann Woldberg en Julie Schuurman eindigden op een mooie 4e plek. Nadia Dabrowsky, Lotte van de Belt en Quinty Hofman eindigden op een 5e plaats.