De Mini Champions League Seizoen gaat weer van start!

Volgende week zaterdag 11 maart start voor de voetbal mini’s weer de officiële Champions League en de penaltybokaal. Alle jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 7 jaar worden hierbij van harte uitgenodigd om ook eens in een shirt van hun helden en heldinnen van Barcelona, Real Madrid of Bayern Munchen te voetballen. Er wordt gevoetbald van 9.00 tot 10.00 uur op het kunstgrasveld.

Wedstrijden
De spelertjes worden bij elkaar ingedeeld volgens het 4 tegen 4 principe. Tussen de wedstrijden door worden er ook penalty’s genomen. sv Hatto-Heim heeft voor deze opzet gekozen, omdat dit veel plezier geeft en de kinderen zich hierbij goed kunnen ontwikkelen. Naast het 4 tegen 4 op zaterdag, wordt er op woensdagmiddag altijd getraind.

Trainingen
De training begint woensdag 8 maart om 15.30 uur en eindigt om 16.30 uur en wordt gegeven door de bekende vaste trainers. Tijdens deze training worden er verschillende oefeningen gedaan waarbij balvaardigheid en plezier centraal staan. Deze training zal ook weer op het kunstgrasveld voor het clubhuis gegeven worden.

Ook is er weer iedere zaterdag fruit en snackgroente in ons clubhuis voor al onze jeugdleden. sv Hatto-Heim is als eerste vereniging al jaren de trendsetter hier in. Jaap ter Velde levert het fruit en snackgroente voor ons clubhuis. Sv Hatto-Heim is trots op deze Hattemer samenwerking.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in