Winterzwemmen! Durf jij het aan?

Wie goed focust is in staat om grenzen te verleggen. Samen met Peppergym en Bas Kniest ontdek je op vrijdag 9 maart wat focus met je doet en ervaar je hoe ook jij meer kunt bereiken dan verwacht. Duik je mee in de Wijthemerplas ?

Je fit voelen en een gezonde levensstijl zitten bij Bas en Peppergym in het DNA. Reden om de handen ineen te slaan tijdens een uitdagend event. Wie toe is aan een nieuwe mindset en wil ontdekken hoe je je eigen (sportieve) grenzen verlegt, is vrijdagmiddag 9 maart om 16.30 uur welkom bij Peppergym aan de Dokter Stolteweg 60 te Zwolle.

Hier neemt Bas je mee neemt in de wondere wereld van onze hersenen en de werking er van. Je leert hoe je je lichaam in balans brengt, hoe je adrenaline kunt opwekken en weer kunt laten zakken, hoe je je optimaal focust en wat dat met je doet. Vervolgens pas je de geleerde technieken toe in het (ijs)koude water van de Wijthemerplas. Je lichaam is vele malen krachtiger dan je denkt. De middag wordt rond 19.00 uur afgesloten met een drankje.

Een unieke gelegenheid om te ontdekken hoe ook jij je grenzen verlegt, je concentratievermogen kunt verbeteren en hoe jij het zenuwstelsel en immuunsysteem zelf kunt beïnvloeden. Het water wacht…, nu jij nog.

Durf jij het aan ? Meld je aan voor 7 maart aanstaande via meedoen@peppergym.nl De kosten bedragen € 25,-.
Kijk voor meer info op www.peppergym.nl