Haal jouw gratis Boekstart-pakket bij de Bieb

Baby’s genieten al vanaf heel jonge leeftijd van boekjes. Drie of vier maanden na de geboorte kun je al samen met je zoontje of dochtertje naar plaatjes kijken. Dat is net als praten en zingen goed voor het contact en de taalontwikkeling van kinderen.

De gemeente Hattem biedt ouders daarom samen met de Bibliotheek en het consultatiebureau een gratis Boekstart-pakket aan. Met daarin een leuk koffertje met spullen die helemaal op deze leeftijd zijn afgestemd. Het koffertje bevat ook een gratis bibliotheek-abonnement.

Boekstartbon
Ouders kunnen dit Boekstart koffertje ophalen door een Boekstart-bon in te leveren bij de Bibliotheek in Hattem. Alle ouders die recent een baby hebben gekregen krijgen die bon toegestuurd. Wil je het Boekstart koffertje ontvangen? Neem dan ook een legitimatiebewijs mee. De Bibliotheek vind je in mfc Marke, Daendelsweg 2.  Zie voor de openingstijden: www.bibliotheeknoord-veluwe.nl.

Meer informatie
Je kunt in de bibliotheek ook terecht voor vragen en tips over voorlezen en boekjes die geschikt zijn om te gebruiken. Meer informatie is te vinden op de website www.boekstart.nl en in de Boekstart-app, die je gratis kunt downloaden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in