Gezellige feestdagen en een voorspoedig 2023 toegewenst!

De laatste weken van het jaar zijn ingegaan. Over een paar dagen is het al weer Kerst. Kerstbomen zijn versierd en je ziet ‘s avonds overal in Hattem gezellige lampjes branden. Een prachtig gezicht!

Omzien
Gemeenteraad, griffie en college van B&W blikken deze maand ook terug op het afgelopen jaar. Veel Hattemers deden weer vrijwilligerswerk voor een plaatselijke stichting of vereniging. Tientallen gezinnen waren bereid om Oekraïnse vluchtelingen op te vangen. Talloze mantelzorgers stonden opnieuw klaar om een ziek familielid te ondersteunen of iemand uit hun wijk of straat. Het zijn slechts enkele van vele hartverwarmende voorbeelden van omzien naar elkaar.

Financiën
Het is voor velen van ons ook een lastige tijd vanwege duurder geworden boodschappen en hogere energierekeningen. We hebben als gemeente verschillende maatregelen genomen om de financiële pijn van deze prijsstijgingen een beetje te verzachten. En vanuit de samenleving zelf werd de actie ‘Attumers veur Attumers’ opgestart. Met de oproep geld ontvangen ter compensatie van de gestegen energiekosten te doneren aan minima wanneer je dit zelf niet per se nodig hebt. Zo zetten we ons samen in voor een gemeente waarin we ons betrokken voelen op elkaar.

We wensen u als gemeenteraad, griffie en college van burgemeester en wethouders gezellige feestdagen, een veilige jaarwisseling en een voorspoedig 2023!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in