Waterpolodames Z&PC Hatto Heim strijdend ten onder

Zaterdag speelden de waterpolodames van Z&PC Hatto Heim een uitwedstrijd tegen Flevo  uit Nijkerk. Dit team staat bekend als een pittige tegenstander, zij waren namelijk gedegradeerd uit de hogere klasse. De dames gingen dus een moeilijke wedstrijd tegemoet.

In de eerste periode vlogen de doelpunten de Hattemse dames al snel om de oren. Inval keepster Suzan Rouwenhorst wist de schade nog beperkt te houden, maar deze periode eindigde toch in een 3-0 achterstand.

In de tweede periode veranderde er weinig. Suzan Rouwenhorst -de al eerder genoemde invalkeepster- stopte een strafworp, maar de tegenstander wist wel 3 keer het doel te vinden. Op de helft van de wedstrijd stonden de dames dus op een 6-0 achterstand.

In de derde periode kwam er schot in de zaak. Aline Poeder wist al snel de nul van het bord te halen. De tegenstander wist wederom drie keer het net te vinden, waardoor de dames de laatste periode ingingen met een 9-1 achterstand.

In de laatste periode zetten de Hattemers alles op alles. Femke Bijlsma mocht met drie p’tjes niet meer het water in, maar bleef fanatiek coachen vanaf de kant. De dames wisten de schade deze periode te beperken tot twee tegendoelpunten. De wedstrijd eindigde met een 11-1 verlies, een score waar de dames tevreden mee waren.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in