Hoe staat het met jouw verkeerskennis?

Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert voor senioren van 65 jaar en ouder in Hattem een opfriscursus: “In twee bijeenkomsten worden senioren door een voorlichter van VVN bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, waardoor zij ook in de toekomst veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.”

Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. De cursus wordt  op verzoek van de gemeente Hattem gegeven in opdracht van het ROV Oost-Nederland. De cursus heeft een informatief karakter en is dus geen examen. De deelname is gratis en je wordt op beide dagen verwacht.

  • 1e, vrijdag 6 december 2019 van 10.00 – 12.00 uur
  • 2e, vrijdag 13 december 2019 van 10.00 – 12.00 uur
    Locatie: MFC De Marke

Praktijkrit in jouw eigen auto
VVN biedt je daarnaast een individuele praktijkrit aan in joiw eigen auto. Met een ritbegeleider maak je een rijvaardigheidsrit van zo;n. 40 minuten. De praktijkrit is er om je tips en adviezen te geven over van jouw rijvaardigheid. Je kunt door deelname jouw rijbewijs niet verliezen. Meer informatie hierover ontvang je na aanmelding.

Aanmelden
Meld je aan via de website www.vvn.nl/agenda of stuur een e-mail naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Hattem. Vermeld in de e-mail je naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer.
Bel voor meer informatie naar: 0575 – 510 144

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in