Hanze Gym Hattem scoort bij Open Acrobatics Cup

Zes teams van Hanze Gym Hattem waren afgelopen weekend actief bij de Open Arobatics Cup in Breda. Een serie medailles ging mee terug naar Hattem.

Zaterdagochtend mochten Maureen, Jeske en Denisha met een strakke oefening het spits afbijten voor Hanze Gym Hattem. Mede door een mooie salto voorover werden de meiden beloond met een zilveren medaille. Daarop volgden Nora, Dewy en Fleur in de categorie D-junior. Met hun vrolijke dans pakten ze de jury in, goed voor een mooie 3e plek.

Als laatst op de ochtend was het de beurt aan Fleur en Milou. Zij namen deel in de categorie D-junior, voor dit team een niveau hoger dan het afgelopen jaar. Ze hebben een keurige oefening neergezet zo vroeg in het nieuwe seizoen.

In de middag mocht het D-senioren duo, Anne en Jo-Ann, hun oefening laten zien. Tijdens het inturnen deden de meiden het super, maar helaas waren er wat foutjes tijdens de wedstrijd. Phaedra, Sanne en Annelie, ons C-junioren trio, was het laatste team voor de zaterdag. Dit team doet voor het eerst mee in de C-lijn en maakten deze dag een fantastische start. Met hun tempo-oefening straalden ze van de vloer en kwamen hiermee op de 1e plek.

Ook de balansoefening van dit team ging goed waardoor ze met de twee oefeningen samen de hoogste totaalscore hadden in hun categorie. Daarom mochten de meiden niet één, maar twee gouden medailles mee naar huis nemen. Zondagochtend kwam het C-senioren duo, Iza en Karen, in actie. Met hun vrolijke balansoefening werden ze knap vierde.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in