Hattem Actueel – 26 oktober

Zaterdag 26 oktober

Jeanet Brouwer
en een mede-bestuurslid van het koor Colors of Faith nodigen ons uit voor het jubileumconcert op zaterdag 30 november in De Open Poort en blikken nog eens terug op het 10-jarig bestaan van het koor.

Teun Juk, fractievoorzitter CDA, heeft wethouder Siderius vragen gesteld over de nieuwe Regiovisie Samen tegen huiselijk geweld. Wat houdt dit precies in? Ook komt de laatst gehouden commissievergadering over de gemeentebegroting 2025 nog aan de orde.

Gerard Libert van het het Daendelscomité vertelt wat het programma is van de jaarlijkse Daendelslezing in de Grote of Andreaskerk op vrijdagavond 15 november. De mannenbroeders van het Sint Annagilde, waarvan Gerard ook lid is, vervullen daarbij een belangrijke rol.

André Bost, fractievoorzitter Lijst Borst, heeft naar aanleiding van de informatieavond over de nieuwbouwplannen van het zorgcomplex De Bongerd, schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W; wat heeft het college eraan gedaan om de omwonenden en belanghebbenden hun rol te laten spelen in het co-creatie proces?’
Ook met de fractievoorzitter van deze oppositiepartij kijk ik terug op de laatst gehouden commissievergadering over de gemeentebegroting 2025.

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door gastvrouw Rikie Coster, techniek en muziekkeuze: Gert Witteveen, samenstelling en presentatie: Gert Rave

zaterdag 10.00-12.00 uur
zondag 12.00-14.00 uur (herhaling)

🔊 Luister live 📺 Kijk live mee ⏮️ Uitzending gemist?

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in