Inspiratiesessie voor alle muziekverenigingen

Op woensdagavond 22 november zal in Hattem de gratis Inspiratiesessie ‘Financiën voor muziekverenigingen’ plaatsvinden in de Marke, van 19.30 – 21.45 uur.
In navolging op de boeiende inspiratieavond van afgelopen maart organiseert Cultuurplein dit najaar, in samenwerking met TacT muziek, wederom een nieuwe inspiratiesessie.

‘Deze sessie gaat over het geld. Financiën zijn altijd een belangrijk issue bij elke vereniging. In deze sessie ga je concreet aan de slag met je eigen situatie van jouw muziekvereniging. Hoe genereer je voldoende financiële middelen en hoe kun je jouw financieel clubsucces vergroten? Deze avond organiseren we voor álle leden van muziekverenigingen op de Noord-Veluwe. We organiseren de sessie deze keer in Hattem maar ook verenigingen uit de andere gemeentes zijn van harte uitgenodigd. Kom je met meerdere leden van jouw vereniging? Graag zelfs! Er is tijdens de sessie ruimte voor het maken van nieuwe plannen en het uitwerken van concrete ideeën. Hier heb je dus gelijk profijt van! Nodig dus jouw medeleden uit! Samen bouwen we aan de toekomst van jouw muziekvereniging,’ vertelt Eva Milou Luimes, cultuurcoach bij Cultuurplein.

Aanmelden
De sessie vindt plaats in De Marke in Hattem van 19.30 – 21.45. Inloop en netwerken vanaf 19.00 uur. Meld je aan vóór 10 november! Aanmelden kan door te mailen naar onderwijs@cultuurpleinnoordveluwe.nl vóór 10 november. Graag het aantal personen vermelden én van welke muziekvereniging jullie zijn.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in