Isabelle van Keulen Ensemble treedt op in Hattem

Vorig jaar vierde Kunstkring Hattem haar 40-jarig bestaan. Het geplande jubileumconcert met een optreden van het Isabelle van Keulen Ensemble kon toen vanwege de corona-maatregelen niet doorgaan. Maar nu is het wel mogelijk om vanwege het jubileum eens extra uit te pakken met een bijzonder programma. Daarom treedt op 13 november bij de Kunstkring Hattem in de Marke het ‘Isabelle van Keulen Ensemble’ op met het programma ‘Bach meets Tango’. Perfect aansluitend op de in 2020 het 250e geboortejaar van Ludwig van Beethoven en in 2021 de 100e van Astor Piazolla.

Reeds als kind was Isabelle van Keulen volledig in de ban van Piazzollas ‘Tango Nuevo’. Het was daarom ook een logische stap dat zij in 2011 haar hart volgde en haar eigen ensemble oprichtte, waarbij ze zich omringde met gelijkgestemde musici.
Bij haar optredens slaagt het Isabelle van Keulen Ensemble er steeds weer in het publiek mee te slepen; de muzikale diepgang, de briljante technische en expressieve uitvoering, het grote spelplezier en de mix van melancholie, intimiteit en intensiteit, zo typerend voor de ‘Tango Nuevo’, spelen daarbij ontegenzeggelijk een belangrijke rol.

Nagenoeg uitverkocht
Vrijwel alle kaarten voor dit evenement zijn al verkocht! Voor zover nog beschikbaar zijn  kaarten uitsluitend via de website www.kunstkringhattem.nl te bestellen. I.v.m. de corona-maatregelen is een geldige QR-code vereist. Aan de ingang wordt hierop gecontroleerd. Volwassenen betalen € 22,-, jongeren tot 18 jaar en studenten € 7,-.

Meer informatie over programmering, kaarten en abonnementen is op de geheel vernieuwde website www.kunstkringhattem.nl te vinden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in