Crosslessen bij Hippisch Hattem aan het Vijzelpad

Deze week is de buitenrijbaan van Hippisch Hattem aan het Vijzelpad volgebouwd met hindernissen voor echte crosslessen. Ruiters die (nog) niet meededen aan de officiƫle cross in de Hattemse bossen kunnen hier lessen volgen van niemand minder dan Jordy Wilken. Jordy is afgelopen jaren opgenomen geweest in het KNHS Talententeam voor de discipline Eventing. Hij crost op het hoogste niveau met zijn paard Burry. Afgelopen tijd heeft hij veel bekendheid gekregen door het vloggen samen met oud-KNHS-talententeamlid en dressuuramazone Jill Huijbregts.

Voor de jongste leden en niet-leden zijn er hindernissen van ongeveer 60 cm hoogte. Voor de wat meer ervaren ruiters is er een aantal hindernissen rond de 80 cm hoog. Gedurende het uur dat de combinaties les krijgen, oefenen ze alle hindernissen en misschien daarna wel een heel parcours! Een crossles is natuurlijk niks zonder een waterbak ein die is ook gerealiseerd in de buitenrijbaan.

De speciale lessen zijn van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 oktober van 14.00 uur tot 18.30 uur. GeĆÆnteresseerden zijn welkom om te komen kijken en tijdens de lessen is de kantine open. Kom dus kijken en wie weet scoor je ook nog een handtekening van Jordy!

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in