Rotary bakt 400 gebakjes voor bewoners verpleeg- en verzorgingshuizen

In de week van Wereld Alzheimer Dag zijn de bewoners van verzorgingshuizen en verpleeghuizen in Hattem en Heerde verrast met een lekkere traktatie. Deze traktatie paste goed bij het feit dat Alzheimer Nederland, afdeling Oost-Veluwe, in 2021 30 jaar bestaat.

De traktatie werd mede verzorgd door de Rotary Hattem-Heerde en een 10-tal bakkers heeft de hele week in de keuken gestaan om de klus te klaren. Gezamenlijk bakten zij ruim 400 gebakjes en deze actie kan met recht “heel Rotary Hattem-Heerde bakt” worden genoemd.

Mooie samenwerking
Op zaterdag 25 september zijn meerdere leden van de Rotary op pad gegaan en hebben op zo’n 10 verschillende locaties de bewoners verrast. Het werd een ochtend met mooie ontmoetingen. Met deze bijzondere en fijne samenwerking tussen Alzheimer Oost-Veluwe en de Rotary is concreet invulling gegeven aan het thema van Wereld Alzheimer Dag, de vele gezichten van Dementie.

Geïnspireerd door deze leuke en lekkere plannen hebben Hooite Meursing en Harry Franke, (twee bestuurders van Alzheimer Nederland, Oost-Veluwe uit Epe) er spontaan voor gekozen om ook lekkernijen te laten maken! Deze zijn op zaterdag 25 september zeer hartelijk in ontvangst genomen door bijna 300 bewoners van de verzorgings- en verpleeghuizen in Epe en Vaassen.

Al met al heeft de 30e verjaardag van Alzheimer Nederland, Afdeling Oost-Veluwe hiermee een zeer feestelijk tintje gekregen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in