Hattemse jeugd in New Orleans sferen

Het nieuwe schooljaar ‘starts with a bang!’. Op alle Hattemse basisscholen komt het educatief programma rond het New Orleans in Hattem festival aan bod. Kinderen maken kennis met verschillende muziekstijlen en leveren ook een creatieve bijdrage aan het festival. New Orleans in Hattem vindt plaats op zaterdag 10 september. 

Op school worden oude LP’s door de kinderen omgetoverd in kleurrijke en swingende kunstwerken. Deze LP’s worden op grote letters op het festivalterrein bevestigd, waardoor bezoekers zich direct bij aankomst feestelijk welkom voelen.

De mooiste kunstwerken worden beloond met een prijs, uitgereikt door de Hattemse burgemeester Sanderse bij de opening van het festival om half vijf. Gezinnen uit de omgeving zijn van harte uitgenodigd om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn. Het is op dat moment al lekker levendig op het festivalterrein. Kinderen kunnen er zelf muziekinstrumenten maken en de horeca is geopend voor iets te eten of te drinken. Uiteraard in New Orleans stijl.

Om vijf uur start een jamsessie op het podium. Heb je goede zin, talent of ambitie? Neem dan je muziekinstrument mee en speel mee met de gelegenheidsformatie Just Vibes. Vanaf zes uur verbaast jeugdcircus Pavarini het publiek met kunst en spektakel. Het begin van een geweldige avond.

Wil je meer weten over het festival? Kijk dan op www.neworleansinhattem.nl of neem een kijkje op de facebook- of instagrampagina

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in