“Wanneer kan ik het Coronahulppunt Hattem bellen?”

Het Coronahulppunt Hattem is vanaf 1 september telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Een medewerker van Stichting Welzijn Hattem (SWH) is dan aanwezig om naar Hattemers te luisteren en vragen te beantwoorden. Het Coronahulppunt is bereikbaar via telefoonnummer (038) 443 28 81. Mailen kan ook: coronahulp@swhattem.nl.

“Als het nodig is om kan de bereikbaarheid weer worden uitgebreid, bijvoorbeeld door een eventuele toename van het aantal besmettingen in Hattem, of door landelijke of regionale maatregelen”, aldus SWH.

Het coronahulppunt
Stichting Welzijn Hattem, het Rode Kruis en de gemeente Hattem hebben dit voorjaar samen het hulppunt opgezet voor inwoners van Hattem die vragen hebben over Corona. Het gaat hierbij om diverse vragen, zoals hulp bij het uitlaten van de hond, het doen van boodschappen en het versturen van post. Mantelzorgers met vragen of zorgen kunnen terecht bij het hulppunt. Maar inwoners van Hattem kunnen er ook terecht als zij gewoon even een praatje willen maken. De mail en de telefoon worden beantwoord door medewerkers van Stichting Welzijn Hattem.

Impact
Ondanks dat er afgelopen tijd veel versoepelingen doorgevoerd heeft de coronacrisis, met name voor kwetsbare inwoners, nog steeds veel impact op het dagelijks leven. SWH: ‘Het is daarom van belang dat het Coronahulppunt blijft bestaan voor inwoners met praktische vragen of zorgen.’

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in