President-wissel Lions

Wilhelm van der Veen is de nieuwe president van Lionsclub Hattem. Johan Kooij droeg de kroon aan hem over na een zeer succesvol jaar. Door de focus van Kooij op de goede doelen en de opbrengst verdubbelde in zijn jaar de totaalopbrengst boven de 20.000 euro voor o.a. Stichting Leergeld, Stichting Welzijn Hattem, Visit Hattem en de Hattemers met een uitkering. De nieuwe activiteit van Jaap van Zaal en Bert Kieft in samenwerking met de Lions, Kunst van Zolder, was meteen succesvol en leverde een schenking van 2000 euro op aan Hattemse musea.

Het thema van de nieuwe president is Profileren. Lions Club Hattem steunt vele sociale en maatschappelijke initiatieven vanuit de Nederlandse lijfspreuk Lions Helpen. In Hattem zijn dat met name doelen die de gezondheid en leefomstandigheden van de Hattemers die best wat hulp kunnen gebruiken verhogen.

Fietsen voor kindervakantie
De volgende actie op zaterdag 6 juli is een fietstocht ten behoeve van kinderen uit Hattem die niet op vakantie kunnen. Doe mee aan deze IJssel-fietstocht met hapjes voor 20 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar fietsen gratis. Aanmelden via fietstocht@lionsclubhattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in