#VakantieBieb ook voor volwassenen

Vanaf 1 juli is de VakantieBieb ook open voor volwassenen. Op die datum worden de 20 e-books voor volwassenen toegevoegd. Zowel spannende boeken, literatuur, romantische verhalen als informatieve boeken. Vanaf 1 juni was de VakantieBieb al open voor kinderen en jongeren, voor hen zijn er 30 e-books.

Cadeautje
Bibliotheekleden die hulp willen bij de installatie van de VakantieBieb-app of vragen hebben over de VakantieBieb kunnen in juli terecht op het digitale spreekuur van de Bibliotheek Noord-Veluwe.
De VakantieBieb is het zomerse cadeautje van de bibliotheek, ook voor niet-bibliotheek leden.

Ook voor meer informatie over het verdere digitale aanbod van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen leden terecht bij het Digitale spreekuur. Het digitale aanbod bestaat naast de Vakantiebieb uit het normale e-book aanbod van ruim 25.000 titels, de LuisterBieb en de Iguana app voor het verlengen en reserveren van media. Ook leden die hulp nodig hebben bij het aanmaken van het e-book- en LuisterBieb-account, het lenen van e-books of luisterboeken of het downloaden van de Iguana app kunnen terecht bij het Digitale spreekuur. Als lid van de Bibliotheek is het lenen van e-books en luisterboeken gratis!

Digitaal spreekuur
Iedere maand is er een Digitaal Spreekuur in iedere gemeente van het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe. De medewerkers van de Bibliotheek geven tijdens deze digitale spreekuren persoonlijke, 1 op 1 uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis. Het is de bedoeling dat bezoekers hun eigen tablet, smartphone of, voor vragen over e-readers, hun eigen e-reader en laptop meenemen.
Het Digitaal Spreekuur is geen cursus, bezoekers kunnen zo aanschuiven en koffie/thee en wifi zijn gratis.

De komende spreekuren zijn:
maandag 1 juli Hattem, dinsdag 2 juli Elburg, woensdag 3 juli Heerde, donderdag 4 juli Epe en vrijdag 5 juli Wezep, steeds van 14.00 – 17.00 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in