Koop op tijd kaartjes voor de wedstrijd vv Hattem – PEC

Dinsdag 2 juli om 19.00 uur speelt PEC Zwolle op sportpark het Achterveen tegen vv Hattem. Er wordt zoals elk jaar veel publiek verwacht, dus wie verzekerd wil zijn kaarten, kan ze het beste in de voorverkoop halen. Dat kan al vanaf 5 euro (jeugd t/m 12 jaar) en 7,50 (volwassenen) bij Sportplay in Hattem.

Nieuwe gezichten bij PEC Zwolle zijn de keepers Xavier Mous en Michael Zetterer, verdediger Etiënne Reijnen én hoofdtrainer John Stegeman. Verder is Erben Wennemars als topsportcoach toegetreden tot de technische staf.

Nieuwe Hattemse selectie
Bij vv Hattem nemen deze avond Jeroen van Maanen, Mark de Haan, Hajk Talaljan en Alko Sok afscheid van het eerste elftal. Verder wordt de nieuwe Hattemse selectie aan het publiek gepresenteerd. Rabi Ezzat, Olaf Bögemann, Felix Noordberger en Ramon Flokstra keren terug op het vertrouwde nest. Daarnaast heeft vv Hattem diverse regionale talenten enthousiast gemaakt voor een verblijf op het Achterveen.

Hoofdveld eredivisiewaardig
Het hoofdveld van vv Hattem ligt er dankzij de inspanningen van de vrijwilligers en gemeente weer eredivisiewaardig bij. Door de gloednieuwe beregeningsinstallatie is sproeien vlak voor de wedstrijd en in de rust nu mogelijk, waardoor vv Hattem een nog aantrekkelijkere samenwerkingspartner in het oefenseizoen van profclubs wordt.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in