Beachtoernooi HVV een groot succes!

Tijdens de langste dag van Hattem was er een mooi nieuw evenement in Hattem, namelijk Heibel in de Haven. Samen met de waterpolovereniging was ook de Hattemer Volleybal Vereniging aanwezig op sportief gebied.

Voor deze speciale dag werd er door Heicom/van Werven een mooie laag zand gestort waarop 2 beachvelden gerealiseerd konden worden. Vanaf 9 uur stonden er ongeveer 40 zeer gretige volleyballers uit Hattem en omstreken klaar om hun krachten te meten tijdens een door HVV georganiseerd toernooi. Het weer was prima, al was de wind op sommige momenten aan de krachtige kant. Des al niet te min is het toernooi door iedereen zeer enthousiast ontvangen en waren er rond 1 uur in de middag, 2 verdiende winnaars bekend. De teams “Overalzand.nl” en “Jong Belegen met Slagroom” bleken in de 2 poules de sterkste te zijn en kregen namens Plaza de Haven een mooie prijs. De prijs bij de jeugd ging naar team “de strandballen”.

Ook had HVV voor de jeugd nog een leuke verassing in petto, namelijk de eredivisie dames van Regio Zwolle volleybal die langs kwamen om een clinic te geven. Er waren in totaal 15 kinderen die één uur training kregen van de dames en de trainer van Regio Zwolle. Veel ouders en familie waren tijdens deze clinic naar de haven gekomen om de kinderen aan het werk te zien.

Na afloop van de clinic hadden de dames van Regio Zwolle zelfs nog zin in een sportieve uitdaging. En dus daagden ze HVV uit om tegen hun een wedstrijd te beachvolleyballen. Daar werd direct gretig gebruik van gemaakt door vier dames uit het Hattemse Dames 1 team. Die lieten zien niet veel onder te doen voor de dames uit Zwolle.

Ook enkele Hattemse Heren wouden hun talent nog laten zien en de dames uit Zwolle toch nog met een verlies partij naar huis gestuurd. Al waren de dames niet op volle sterkte door ziekte en blessures.

Al met als was het een zeer mooie dag en werd het door zowel de organisatie en de deelnemers als een geslaagd evenement bestempeld. Zeker voor herhaling vatbaar en voor volgend jaar alvast in de agenda te zetten. Dit mooie evenement werd mede een erg groot succes door meerdere sponsoren die hier een bijdrage aan hebben geleverd. Onder andere Berends en Slump, Diesignloods , Plaza de Haven en Heicom/van Werven worden daarom bedankt voor deze mooie dag.