Smash ’70 klaar voor het nieuwe seizoen

Smash ’70 heeft in de afgelopen weken de voorbereidingen voor het nieuwe competitieseizoen afgerond. Het vlaggenschip van de vereniging, Van Wijnen/Smash ’70, speelt ook het komend seizoen in de Eredivisie Tafeltennis. De samenstelling is wel op een aantal plaatsen gewijzigd.

  • De Zweed Viktor Brodd keert niet terug in de Hattemse formatie. In zijn plaats speelt komend seizoen Lauric Jean, een Franstalige Belg die eerder in de eredivisie uitkwam voor Hilversum en TOGB. Jean komt het komende seizoen ook uit in de Franse competitie.
  • Ook heeft de vereniging Laurens Tromer aan weten te trekken. Hij heeft de afgelopen jaren in de Duitse Bundesliga gespeeld. Tromer is meervoudig Nederlands kampioen en schreef vier maal de Masters op zijn naam.
  • Het is gelukt om nog een oud-Nederlands kampioen aan het team toe te voegen, oud-Smasher Ewout Oostwouder. Hij schreef in 2013 de Masters op zijn naam en werd van 2014 tot en met 2016 Nederlands kampioen. Ook Oostwouder speelde de afgelopen jaren in Duitsland.
Oudgedienden
Voor de rest zal het eerste herenteam bestaan uit oudgedienden Martijn de Vries, Gerben Last en Jelle Bosman. Boris de vries zal worden toegevoegd aan de teamlijst van het tweede team, om vanuit die positie voor beide teams inzetbaar te zijn. De jongste De Vries neemt de coaching van Heren 1 voor zijn rekening.

 

Naar de grote mannen
Ook het eerste jeugdteam wordt voorbereid op een debuut in de landelijke seniorencompetitie. Op donderdag 26 mei speelt het eerst nog de finale om het Landskampioenschap bij de jeugd. Daarna kunnen Chris Verwoert, Kaj Ronde, Brent Ronde en Timothy Wong zich met de nieuw aangetrokken speler Pim van Schaik van Midstars gaan opmaken voor de ‘grote mannen’.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in