Balie Burgerzaken vanaf juni op woensdagavond weer open

Balie Burgerzaken van de gemeente Hattem is vanaf juni ook op woensdagavond weer open op afspraak. Vanwege de coronacrisis waren de openingstijden van het Stadhuis beperkter dan normaal.

Nu de samenleving langzaam weer open gaat, worden ook de openingstijden van het Stadhuis ruimer. Vanaf woensdag 2 juni kun je op woensdagen de hele dag op afspraak terecht bij de Balie Burgerzaken van 9.00 tot 20.00 uur.

Samenleving meer open
Langzamerhand wordt er steeds meer mogelijk. In Nederland gaat de samenleving meer open en ook in het buitenland gaat het over het algemeen steeds beter met de bestrijding van het coronavirus. Steeds meer landen krijgen een gele status en dat betekent dat reizen langzamerhand meer mogelijk wordt.

Ruimere mogelijkheden
“Graag zijn we u van dienst met ruimere mogelijkheden voor het maken van een afspraak, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart, ook buiten reguliere werktijden”, aldus de gemeente Hattem.

Blijf voorzichtig
Burgemeester Marleen Sanderse licht toe dat voorzichtigheid geboden blijft: β€˜Het is erg fijn dat het aantal besmettingen met het coronavirus afneemt en dat dit betekent dat er steeds meer mogelijk wordt. Tegelijkertijd blijft het erg belangrijk om ons aan de geldende coronamaatregelen te houden om het virus onder controle te houden. Alleen samen kunnen we zorgen voor minder besmettingen en een meer open samenleving.’

Openingstijden vanaf maandag 31 mei
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur
Woensdag van 9.00 tot en met 20.00 uur

Afspraak maken

De gemeente Hattem werkt op afspraak. Je kunt eenvoudig een afspraak maken op
www.hattem.nl/afspraak. Geen internet? Dan kun je bellen met (038) 443 16 16 om een afspraak te laten maken.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in