sv Hatto-Heim voert weer de ranglijst aan

De mannen van Marcel van Walderveen gingen zaterdag op bezoek bij VIOS uit Vaassen. Hatto Heim kwam met 0-1 ongeschonden uit de strijd en is weer koploper in de 3e Klasse C Oost.

Een schot(je) van Winand Meilink werd door keeper Robin de Vries totaal verkeerd ingeschat en de bal rolde -na wat grabbelwerk- zo het doel in. Dat was een mooie opsteker om binnen twintig minuten voor te komen, maar het bleef wel goed opletten.

Het eerste gevaar van VIOS kant kwam op naam van Ali Akalin. Zijn schot was een prooi voor doelman Jorick Mensink. Hatto-Heim kreeg nog een aantal corners, maar kon dit niet omzetten in een doelpunt. Vlak voor rust zat het VIOS niet mee; weer een mooi geplaatst schot van Akalin, maar de bal ging via de binnenkant van de paal het veld weer in.

Hatto-Heim was in de tweede helft de betere ploeg en loerde op de 0-2, maar steeds was het nét niet. Winand Meilink en Twan van Rijssen kregen nog enkele kansjes, maar keeper de Vries stond goed op z’n post.

VIOS kreeg diep in blessuretijd de kans om toch nog een punt te pakken. Een vrije trap op 20 meter door Erik Koldenhof bracht de bal richting de bovenhoek. Maar een knappe redding van Jorick Mensink voorkwam de gelijkmaker. De scheidsrechter floot na 95  minuten af en de drie belangrijke punten gingen richting Hattem.

Zaterdag volgt een nieuwe uitdaging. Olympia’28 uit Hasselt komt dan op bezoekl, dat zaterdag sc Rouveen op 1-1 hield. Hierdoor is sv Hatto-Heim de nieuwe koploper in de 3e Klasse C Oost.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in