Maak je e-reader vakantieklaar!

Hulp bij installatie e-book account bibliotheek

Veel mensen gaan op vakantie met een koffer vol boeken. En die boeken wegen nog geen 200 gram, want ze staan op een e-reader. De Bibliotheek Noord-Veluwe heeft voor haar leden ruim 22.000 e-books om uit te kiezen. Daarom biedt de bibliotheek de speciale service om de e-readers van haar leden vakantieklaar te maken voor het lenen van e-books van de bibliotheek.

De hele maand mei hulp op afspraak
Om bibliotheek e-books op de e-reader te kunnen lezen, is het nodig om eenmalig software te installeren op de laptop, een Adobe-ID aan te maken en de laptop en e-reader te autoriseren. Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe die hier hulp bij willen, kunnen in mei op afspraak terecht bij alle vaste vestigingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Aanmelden afspraak
Voor het aanmelden van een afspraak kan je je aanmelden via e-mail info@bibliotheeknoordveluwe.nl.
Geef in het berichtje dat je stuurt de volgende gegevens op:

  • Merk en type e-reader
  • De vestiging waar je wilt langskomen (Elburg, ’t Harde, Epe, Vaassen, Hattem, Heerde, Wapenveld, Oldebroek, Wezep)
  • Drie dagdelen die jou goed uitkomen (b.v. maandagmiddag, dinsdagochtend en donderdagmiddag).

De bibliotheek informeert je daarna zo spoedig mogelijk op welk moment je langs kunt komen met jouw e-reader, laptop én bijbehorende snoertjes. Samen maken jullie dan jouw e-reader vakantieklaar.
Aanmelden kan ook in de vestiging bij de servicebalie.

Ook spreekuur zonder afspraak
Iedere maand is er een digitaal spreekuur in Elburg, Epe, Hattem, Heerde en Wezep, waar leners zonder afspraak terecht kunnen met vragen over de e-books, luisterboeken en apps van de bibliotheek. Het eerstkomende spreekuur in Hattem is op maandag 6 mei van 14.00 – 17.00 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in