Colin Rengers vertrekt bij Van Wijnen-Smash’70

Van Wijnen-Smash’70 heeft het Eredivisieteam Tafeltennis voor het seizoen 2019-2020 compleet. De komst van Barry Wijers en Koen Hageraats lag al vast en ook Martijn de Vries en speler/coach Gerben Last blijven de Hattemse club volgend seizoen trouw. Colin Rengers keert na twee seizoenen in Hattem terug op zijn ‘oude nest’ bij KlimaatgroepStars, waar hij opgroeide en het vlaggenschip moet gaan helpen terug te keren naar de Eredivisie met ex-Smash’70 speler Nathan van der Lee.

Respect
Coach Last: ‘Met Michel de Boer, Viktor Brodd (de Zweed won alle partijen) en Colin Rengers valt een behoorlijke basis weg, maar soms lopen zaken zo. Viktor is een geweldige speler die een voorbeeld is hoe je met je met sport moet omgaan en laat zien hoe je wedstrijden moet spelen. Michel, de tafeltennisliefhebber pur sang, die nog steeds de wil heeft om te winnen! En Colin die een fijne teamgenoot is geweest en mooie wedstrijden heeft laten zien. Alle respect en goeds voor deze mannen!’

Vier spelers
Volgend seizoen bestaat het team sinds enkele jaren weer uit vier spelers. Last: ‘We hebben vertrouwen in Barry en Koen als nieuwkomers en met Martijn de Vries hebben wederom een sterke basis. Zelf zal ik iets vaker achter de tafel verschijnen als dit seizoen, maar die rol past mij uitstekend’.

Halve finale play-offs 
De focus gaat nu naar 4 mei, wanneer de returnwedstrijd in de halve finale play-offs op het programma staat. In een best-of-three serie werd het eerste duel bij Itass/DTK’70 op bezoek nipt verloren (3-2). Het duel in Hattem moet nu gewonnen worden om een beslissende 3e wedstrijd af te dwingen. Als dit lukt, wordt deze wedstrijd gespeeld op zaterdag 11 mei (16:00 uur), ook in Hattem. Een plek in de finale om het landskampioenschap staat op het spel.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in