Wie brengt de Molen de Fortuin het mooiste in beeld?

Visit Hattem organiseert een wedstrijd waarvoor de deelnemers een beeldende kunstimpressie van Molen de Fortuin maken. Alle ingediende kunstwerken zijn te bewonderen tijdens het Kunstfestival Hattem dat op zaterdag 28 mei plaatsvindt. Welke beeldende kunstvorm je ook beoefend iedereen kan mee doen.

Hoe wil jij het festivalpubliek Molen de Fortuin laten beleven? Kom in april de molen bestuderen en geef deze op je eigen manier weer. De molen mag in elke beeldende vorm en de daarbij behorende technieken weer gegeven worden. Op de zaterdagmiddagen voorafgaand aan het kunstfestival kan er op straat en rondom de Molenbelt gewerkt worden zodat je de molen ter plekke goed kan bekijken om hem optimaal op je eigen manier weer te geven.

Schilderen, tekenen, fotografie, werken met papier of drukvormen, maar ook met keramiek, gips of steen, alles is mogelijk. De jury (bestaande uit kunstkenners en een molenaar) let vooral op vrije expressie en creativiteit. Er zijn twee leeftijdscategorieën in deze wedstrijd namelijk: categorie A van 0 tot 12 jaar en categorie B van 12 jaar en ouder.

Inleveren
De werken kunnen vrijdag 27 mei worden ingeleverd bij Angelart of zaterdag 28 mei tussen 10.00 – 11.00 uur op de Molenbelt. De kunstwerken worden tijdens het festival vanaf 11.00 uur geëxposeerd in de buitenexpositie bij de Molen en de jury ze daar beoordelen. Om 16.00 uur zal onder de Molen de prijsuitreiking plaats vinden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in