Tolhekkers vieren carnaval met “Lose your mind”!

Carnavalsvereniging De Tolhekkers uit Hattemerbroek ziet uit naar het komende carnaval.  Onder leiding van Prins Jeffrey I en Prinses Kimberley I en hun adjudanten Ellen en Guido vieren de Tolhekkers vier dagen feest met als thema ’Lose your mind’.

Het programma start op woensdagavond 27 februari met het plaatsen van het bord bij het Prinsenpaar. Op vrijdag 1 maart gaan de Tolhekkers naar de Middenstip in Epe om daar samen met mensen met een beperking het  carnaval te vieren.

Op zaterdag 2 maart gaat om 20.00 uur het carnaval dan echt van start bij de Tolhekkers in de eigen residentie, dorpshuis De Bouwakker in Hattemerbroek.

‘s Zondags staat ’s morgens om 10.30 uur de jaarlijkse Carnavalsmis op het programma in de RK kerk bij de IJsselbrug in Hattem. Om 14.00 uur begint het kindercarnaval (zaal open 13.30 uur) met als thema Stuiterballenbal. Die middag treden Jeugdprinsessen Frederike en Kim  af en zullen Prins Jeffrey I en Prinses Kimberley I nieuwe jeugdhoogheden kiezen. De zondagavond(aanvang 20.00 uur) is in handen van de themacommissie met als thema;  “Er was eens…”!

Op maandagmiddag vindt om 15.30 uur in de residentie een trouwerij in de onecht plaats   ‘s Avonds is er het boerenbal vanaf 20.00 uur begint.

Voor dinsdagavond staat vanaf 20.00 uur voor de volhouders het pyamabal met haringhappen op het programma. Om klokslag twaalf uur ’s nachts komt er een einde aan “Lose your mind”.

Woensdagavond sluiten de Tolhekkers het geheel echt af met het ophalen van het askruisje tijdens de Aswoensdagviering in de RK kerk nabij de IJsselburg in Hattem.

Iedere carnavalsvierder is van harte welkom. Kijk voor meer informatie over het programma op www.Tolhekkers.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in